Descarregar subtítols (versió 720p aquí)
Episodis amb subtítols incrustats (VOSC): Veure / Descarregar

dimecres, 28 de maig de 2008

Tot a punt per divendres

Tot és a punt pel final de temporada de la quarta temporada de PERDUTS que s'emetrà dijous a la nit als Estats Units, i que aquí podrem veure a partir de divendres. S'emetran dos episodis (13 i 14) que correspondran a la segona i tercera part de l'episodi final de temporada "Enlloc com a casa", iniciat fa dues setmanes, i que conclourà aquest divendres amb un doble episodi que promet ser tan emocionant com revelador, resolent misteris alhora que presentant algunes de les trames que marcaran la cinquena temporada.

Aquesta quarta, haurà estat la més curta de totes les temporades de PERDUTS. La primera i la segona van comptar amb 24 episodis i la tercera amb 23. Avui ja se sap que tant la temporada 5 com la 6 tindran 17 episodis cadascuna, compensant el nombre d'episodis pactat amb la ABC, que aquesta temporada s'ha vist reduït (de 16 a 14) a causa de la vaga de guionistes d'enguany.

El final de la quarta temporada resoldrà alguns dels grans misteris de la temporada: Com sortiran de l'illa els 6 d'Oceanic? Què és l'Orquídia? Qui és el mort del taüd? Per què han de tornar? L'episodi comptarà amb personatges de gran transcendència com Richard Alpert (Nestor Carbonell), Dr. Marvin Candle (François Chau), Charles Widmore (Alan Dale), Walt (Malcolm David Kelley), Christian Shephard (John Terry) i Penelope Widmore (Sonya Walger).

Enrere queden els anteriors finals de temporada. A la primera temporada, en Michael, en Sawyer, en Jin i en Walt, sortien de l'illa amb una barca, fet que acabava tràgicament amb el segrest d'en Walt. En paral·lel, en Locke obria l'escotilla. Al final de la segona temporada, vam descobrir què passava quan no s'introduien els nombres a l'estació del Signe, mentre en Jack, la Kate i en Sawyer eren atrapats pels Altres. L'última escena de la temporada estava protagonitzada per uns portuguesos contractats per la Penny Widmore, a Sibèria, que semblaven localitzar l'illa. Al final de la tercera temporada, els Altres atacaven els bons, mentre en Charlie moria ofegat en una estació submarina que bloquejava els senyals entrants i sortints de l'illa. D'aquesta manera, permetia que els bons contactessin amb els tripulants del vaixell. Però el més xocant d'aquell final de temporada va ser veure el primer "flashforward" de la sèrie. Per primer cop no vèiem el passat dels personatges sinó el futur. Això ho vam descobrir quan Jack es reuneix amb Kate a prop d'un aeroport, a pocs minuts del final del capítol.

Amb què ens sorprendran aquest cop?