Descarregar subtítols (versió 720p aquí)
Episodis amb subtítols incrustats (VOSC): Veure / Descarregar

dissabte, 12 de desembre de 2009

El nou anunci de la ABC, fet per catalans

Segurament heu sentit parlar de la fantàstica "promo" de Cuatro. En aquesta, els personatges de LOST apareixen com a peces d'un enorme taulell d'escacs. L'anunci va agradar tant als productors de la sèrie que han demanat a la ABC que l'emeti en anglès. En la versió anglesa, la veu en off anirà a càrrec de Terry O'Quinn, que interpreta John Locke.

La idea de l'anunci, que no inclou cap imatge de la sisena temporada (per petició expressa dels productors de LOST, que no en difondran cap fins que comenci la temporada), va ser del director creatiu de Cuatro Iñaki Martikorena i del guionista d'autopromocions de la cadena Gonzalo Tegel. Ara bé, la "promo" no hauria estat possible o no hauria tingut l'impacte que ha tingut sense la gran tasca de postproducció que l'empresa catalana Boolab va dur a terme durant aproximadament un mes. Sota la supervisió del realitzador Franki de Leonardis, es van rotoscopiar (retallar) tots els personatges de LOST que apareixen a la peça i es va crear tot el món vegetal i el taulell.

Els productors de LOST asseguren que aquest anunci és el millor que ha tingut mai la sèrie. L'anunci original de Cuatro el teniu a continuació.