Descarregar subtítols (versió 720p aquí)
Episodis amb subtítols incrustats (VOSC): Veure / Descarregar

divendres, 6 de juny de 2008

Crida a tots els fans de LOST en català

Ara que la quarta temporada ja ha acabat, és hora de fer balanç. El podríem fer a diversos nivells, però nosaltres el farem del fet que, per primer cop en la història de la sèrie, s'hagin carregat els capítols de LOST subtitulats en català. És més, s'ha fet amb relativa sincronia amb les versions subtitulades al castellà i en pàgines on s'oferia també la versió castellana, aconseguint així xifres de descàrrega importants, que s'han anat incrementant al llarg de les setmanes. Això significa que l'experiència ha funcionat i que hi ha demanda. És per això que LOST-PERDUTS vol seguir de cara a la temporada 5 i que seria una llàstima que, després de la millor temporada de la sèrie experimentada en la nostra llengua, la cinquena no comptés amb subtítols en català.

Els subtítols, elaborats gairebé en la seva totalitat per Lostzilla, The Dark Passenger i Stru, no podran seguir, ara com ara, l'any que ve. Els compromisos professionals / acadèmics ho impediran, i ara mateix estem buscant un relleu que permeti seguir tenint subtítols en català de cara a l'any vinent. Aquestes persones obtindran el dret immediat d'intervenció en aquesta pàgina com a autors, i podran carregar els subtítols que desitgin, de la temporada que vulguin, i quan vulguin. Ja hi ha gent interessada per fer-ho, la qüestió és que aquesta gent sigui el més abundant possible i tingui una capacitat de coordinació suficient com per tirar endavant un projecte d'aquestes característiques.

Esperem els vostres comentaris aquí o a lacrispeta@gmail.com. Ha estat un plaer subtitular LOST al català, i des d'aquí agraïm les nombrosos felicitacions i missatges de suport que ens heu anat enviant, tant a través dels comentaris del Blog com a través del correu electrònic, i esperem que LOST-PERDUTS segueixi, almenys, fins que acabi la sèrie. Moltes gràcies a tots!